Vacature

Docent Zorg en Welzijn

Salaris:

5200

Opleidingsniveau:

HBO

Jouw uitdaging

Ben jij een betrokken en enthousiaste Docent Zorg en Welzijn en kun jij dit als geen ander overbrengen op onze studenten? 

Als Docent Zorg en Welzijn zet jij je kennis en ervaring in om onze studenten op te leiden binnen de ouderenzorg.

Je verzorgt het lesprogramma en de portfolio-opbouw en -begeleiding van de studenten. Dit zijn studenten van de MBO opleidingen, MBO certificaten en keuzedelen (niveau 2, 3 en 4) en evt. vervolgopleidingen, denk hierbij aan de EVV, GVP, GVS, GRZ, PALL en trainingen op maat.
Je coacht en begeleidt de studenten bij hun studievoortgang op school en in de beroepspraktijk middels intensieve contacten en praktijkbezoeken.
Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan zowel onderwijsontwikkeling en onderwijskwaliteit als het examineringsproces.

Je voelt je betrokken bij zowel ons werk als onze studenten en bent bereid dat extra stapje te zetten voor hun succes en de verdere ontwikkeling van SVOZ.

Jouw organisatie, team en werkplek
Op onze hoofdvestiging in Rijswijk kom je te werken tussen 12 enthousiaste SVOZ-collega’s.
Minimaal één keer per week ben je daar te vinden, want dan komen alle collega’s van SVOZ hier bij elkaar.

De rest van de week ben jij op pad om les te geven op verschillende locaties. De locaties variëren tussen ons eigen leslokaal in Rijswijk of Arnhem en op locatie bij zorgorganisaties. Deze zorgorganisaties zitten door het hele land, dus je bent veel onderweg én kunt daarnaast in veel zorgorganisaties een kijkje nemen. Goede contacten met de opdrachtgever is van essentieel belang; we geloven in partnerschap.

Jouw talent

Je hebt veel kennis van praktijksituaties waarin de studenten werkzaam zijn en weet hoe je ze kunt begeleiden en hoe je jouw ervaring kunt overbrengen.
Dit breng jij verder met je mee:

  • Minimaal een afgeronde Verpleegkundige niveau 4 opleiding;
  • Een onderwijsbevoegdheid;
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Ervaring met blended learning is een pré.

Wij bieden jou

Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamische en hechte organisatie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Verder krijg jij:

  • Een fulltime salaris tussen €4.400,- en €6.000,-, afhankelijk van opgedane ervaring;
  • Een vast contract vanaf dag één;
  • Een goede pensioenregeling (Zorg en Welzijn);
  • 27 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) die je vrij kunt opnemen gedurende het jaar;
  • Laptop en telefoon;
  • Korting op je sportschool abonnement via onze bedrijfsfitnessregeling en collectieve korting op je zorgverzekering.

Over Aethon

SVOZ Opleidingen in de Zorg is een toonaangevend opleidingsinstituut dat zich richt op het verzorgen van opleidingen en trainingen binnen de zorg- en welzijnssector in heel Nederland.
Als onderdeel van Mission AE creëren we samen waardevolle bijdragen aan de zorgsector door de inzet en het versterken van de kwaliteit van zorgmedewerkers.

Solliciteren

Bekijk hier maar vacatures

Docent Zorg en Welzijn

Ben jij een betrokken en enthousiaste Docent Zorg en Welzijn en kun jij dit als geen ander overbrengen op onze studenten?  Als Docent Zorg en Welzijn zet jij je kennis en ervaring in om onze studenten op te leiden binnen de ouderenzorg.

Lees verder »